kop-klein
kop-kleiner
kop-kleinst
naam
kop_website

Vincentius Vitaal

Wij belonen een actieve gezonde leefstijl en verleiden onze deelnemers op een motiverende vriendelijke manier tot steeds gezonder gedrag.

 

 Wij belonen bewegen. Bij Vincentius Nijmegen kunnen deelnemers Fitcoins verdienen door mee te doen aan gezondheidsbevorderende activiteiten. De Fitcoins is een virtuele munt die inwisselbaar is voor een pakket verse groenten of fruit, verzorgingsproducten of gratis meedoen aan sportactiviteiten en cursussen.

Fitcoins sparen gaat via de ItsMyLife-app op de smartphone of via een stappenteller met een stempelkaart. Wie geen smartphone heeft krijgt van ons de beschikking over een stappenteller in bruikleen zodat iedereen de kans heeft Fitcoins te verdienen door stappen te zetten. Meedoen aan Vincentius activiteiten zoals Combifit, Mindfulness, Conditie Fit, De Kwiek beweegroute en Factory Zumba levert extra Fitcoins op.

 

 

 

 

 

Aanvragers

Vincentius Nijmegen 


Subsidieperiode/ looptijd
December 2019 tot …
.

Subsidiebedrag
€ 2.500,– 

 
Follow up

We gaan onze smart health community uitbouwen met bijeenkomsten rondom thema Vitaliteit. In deze bijeenkomsten leren deelnemers van elkaar, inspireren en motiveren elkaar. 

 

Meer weten over dit project
Meer informatie vindt u hier 
SPIG-Nijmegen | Stichting Preventie en Innovatie Gezondheidszorg | ’t Meertje 10 | 6522 KR Nijmegen
 | E-mail: info@spig-nijmegen.nl | KVK nr. 41055077